Сьогодні, 6 липня, для внутрішньо переміщених дітей з місць проведення бойових дій організували чергове свято в межах проєкту Львівської ОВА «Літо без тривог». Його провели у ресторані «Ахалі. Більше ніж хінкальня».

Як розповів начальник Служби у справах дітей Володимир Лис, обласна військова адміністрація робить все можливе аби діти, які тимчасово переселені із зони бойових дій почували себе у комфорті та безпеці та реалізували своє право на безтурботне дитинство. Слід зазначити, що 100 % внесків за проведення майстер-класів керівництво закладу передає на потреб ЗСУ.

В межах проєкту «Літо без тривог» та марафону благодійних майстер-класів з приготування хінкалі від ресторану «Ахалі. Більше ніж хінкальня» професійні кухарі зустрілися  з дітьми, щоб навчитися готувати хінкалі, провести разом час та зробити гарні фото на згадку. Зірковим гостем свята відомий гуморист, волонтер, артист «Те саме шоу», – Володимир Жогло.

«Літо для дітей без тривог» – це проєкт, який управління туризму та курортів Львівської ОВА у партнерстві зі Службою у справах дітей Львівської ОВА започаткували до Дня захисту дітей. Зустрічі на туристичних локаціях мають на меті у літній період відволікти сиріт та вимушено переселених дітей від військової агресії», – зазначила керівниця управління туризму та курортів Львівської ОВА Наталя Табака.