Сьогодні відзначає 70-річчя Архиєпископ і Митрополит Львівський УГКЦ, Владика Ігор Возьняк. З цієї нагоди мер Львова Андрій Садовий подякував Владиці за служіння та нагородив його відзнакою «Золотий герб міста Львова».

«Вітаємо, Владико! Дякуємо за тиху і невтомну працю! Маємо за честь жити разом з Вами у цей час і разом зустріти Ваш ювілей. Світіть! Нам дуже потрібне світло», - зазначив Андрій Садовий.

Зокрема, з нагоди уродин Архиєпископа і Митрополита Львівського, у Соборі святого Юра у Львові відбулася Архиєрейська Божественна Літургія, яку очолив глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав. Опісля відбулися урочистості у Митрополичих садах.

Нагадаємо, 29 листопада 2011 року було урочисто проголошено про створення Львівської митрополії Української Греко-Католицької Церкви та інтронізовано Митрополита Львівського. Ним став Архиєпископ Львівський Ігор Возьняк. А 17 лютого цього року Владика Ігор також відзначив двадцять років єпископських свячень.

До слова, відзнаку «Золотий герб міста Львова» вручають тим людям, які своєю сумлінною працею внесли особливий вклад у розвиток і життя міста Львова.