школьники, провалились, лед, СыховУ Львові на водоймі на вул. Райдужній у Сихівському районі провалилися під кригу двоє хлопчиків. Одного хлопця вдалося витягнути з води. Тіло другого знайшли без ознак життя. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні у Сихівському районі Львова, близько 13.30 на озерці, що на території колишнього ДБК, на вул. Райдужній, провалились під кригу двоє хлопців 10-11 років. Про це повідомила голова Сихівської районної адміністрації Галина Гладяк. Діти були без нагляду дорослих. Одного хлопця вдалось витягнути з води. Він живий. Іншого шукали із залученням фахівців-водолазів.

" Очевидці кажуть, що було 4 хлопці 10-11 років. Двоє зі страху почали втікати і кликати на допомогу. Мешканці з вул. Райдужної, 20 викликали швидку та всі інші служби. Мешканці кажуть, що то не місцеві діти. При обстеженні видно, що криги там дуже і нема. При березі вода, на середині озерця є трохи криги, але такої, щоб товстої там нема. Що вони там робили і чому пішли на кригу – не відомо", - сказала голова Сихівської районної адміністрації Галина Гладяк.

Трохи пізніше стало відомо, що водолази витягнули тіло хлопчика приблизно 10 років без ознак життя.


Во Львове на водоеме на ул. Радужной в Сыховском районе провалились под лед двое мальчиков. Одного парня удалось вытащить из воды. Тело второго нашли без признаков жизни. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Сегодня в Сыховском районе Львова, около 13.30 на озерце, что на территории бывшего ДСК, на ул. Радужной, провалились под лед двое ребят 10-11 лет. Об этом сообщила председатель Сыховской районной администрации Галина Гладяк. Дети были без присмотра взрослых. Одного парня удалось вытащить из воды. Он живой. Другого искали с привлечением специалистов-водолазов.

"Очевидцы говорят, что было четверо мальчишек 10-11 лет. Двое из страха побежали звать на помощь. Жители с ул. Радужной, 20 вызвали скорую и все другие службы. Жители говорят, что это не местные дети. При обследовании видно, что льда там и нет. У берега вода, в середине озера есть немного льда, но такого, чтобы толстого там нет. Что они там делали и почему пошли на лед - не известно", - сказала глава Сиховской районной администрации Галина Гладяк.

Чуть позже стало известно, что водолазы извлекли тело мальчика примерно 10 лет без признаков жизни.