Лексус, оружие, пистолетНа вулиці Стрийській у Львові патрульні зупинили водія за порушення ПДР, а у підсумку у нього та пасажира виявили бойові пістолети. Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

Вчора, близько 18 години на вулиці Стрийській екіпаж роти тактико-оперативного реагування помітив автомобіль Lexus, водій якого порушив правила дорожнього руху. Транспортний засіб зупинили і при перевірці документів, встановили, що за кермом перебував 38-річний львів’янин.

Як водій так і пасажир помітно нервували, тому згідно зі ст.34 Закону України "Про Національну поліцію", їм провели поверхневу перевірку. У керманича виявили предмет, схожий на пістолет. Зі слів громадянина, це бойовий пістолет чеського виробництва і він перебував у бойовій готовності. Окрім того, чоловік мав при собі 9 патронів. Дозвільних документів на зброю він не мав. У 39-річного пасажира теж виявили предмет, схожий на пістолет, і теж, зі слів чоловіка, в бойовій готовності, і має в наявності 7 патронів. Документів в львів’янина на зброю теж не було.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Ці предмети вилучили в присутності понятих та криміналіста. Під час огляду транспортного засобу виявили ювелірні вироби, значну суму іноземної валюти, газовий балончик, банківські картки та мобільні телефони. Патрульні винесли постанову на водія за порушення правил дорожнього руху і в подальшому із вказаними особами працювали слідчі.


На улице Стрыйской во Львове патрульные остановили водителя за нарушение ПДД, а в итоге у него и пассажира обнаружили боевые пистолеты. Об этом сообщает Патрульная полиция Львовской области.

Вчера, около 18 часов на улице Стрыйской экипаж роты тактико-оперативного реагирования заметил автомобиль Lexus, водитель которого нарушил правила дорожного движения. Транспортное средство остановили и при проверке документов установили, что за рулем находился 38-летний львовянин.

Как водитель так и пассажир заметно нервничали, потому согласно ст.34 Закона Украины "О Национальной полиции", им провели поверхностную проверку. У водителя обнаружили предмет, похожий на пистолет. По словам гражданина, это боевой пистолет чешского производства, который находился в боевой готовности. Кроме того, человек имел при себе 9 патронов. Разрешительных документов на оружие он не имел. У 39-летнего пассажира тоже обнаружили предмет, похожий на пистолет, и тоже, по словам мужчины, в боевой готовности, к нему 7 патронов. Документов у львовянина на оружие тоже не было.

На место происшествия вызвали следственно-оперативную группу. Эти предметы изъяли в присутствии понятых и криминалиста. При осмотре транспортного средства обнаружили ювелирные изделия, значительную сумму иностранной валюты, газовый баллончик, банковские карты и мобильные телефоны. Патрульные вынесли постановление на водителя за нарушение правил дорожного движения и в дальнейшем с указанными лицами работали следователи.