пасхальная корзина, пенсионерка, ворУ Перемишлянському районі мешканець сусіднього хутору намагався вкрасти у 77-річній жінці "великодній кошик" та 400 гривень. За вчинене чоловіку загрожує до шести років позбавлення волі. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В Перемишлянське відділення поліції 4 квітня звернулася 77-річна жителька одного із хуторів на території району. Жінка повідомила, що невідома особа, пошкодивши вікно, проникла у її будинок і викрала звідти гроші в сумі 400 гривень та продукти харчування, які вона придбала до Великодніх свят. Завершити крадіжку зловмисник не встиг, оскільки власниця оселі повернулася додому, Побачивши її, він утік.

Працівники поліції виявили зловмисника, 31-річного місцевого мешканця на сусідньому хуторі.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ст.15 (замах на злочин) та ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Наразі встановлюються обставини події. Триває досудове розслідування та перевірка щодо причетності чоловіка до вчинення інших кримінальних правопорушень.


В Перемышлянском районе житель соседнего хутора пытался украсть у 77-летней женщины "пасхальную корзину" и 400 гривен. За совершенное мужчине грозит до шести лет лишения свободы. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Перемышлянской отделения полиции 4 апреля обратилась 77-летняя жительница одного из хуторов на территории района. Женщина сообщила, что неизвестный, повредив окно, проник в ее дом и похитил оттуда деньги в сумме 400 гривен и продукты питания, которые она приобрела на Пасхальные праздники. Завершить кражу злоумышленник не успел, поскольку владелица дома вернулась домой, Увидев ее, он убежал.

Работники полиции обнаружили злоумышленника, 31-летнего местного жителя, в соседнем хуторе.

По факту открыто уголовное производство по ст.15 (покушение на преступление) и ч.3 ст.185 (кража) Уголовного кодекса Украины. Санкция статьи предусматривает наказание в виде лишения свободы на срок от трех до шести лет. Устанавливаются обстоятельства происшествия. Продолжается досудебное расследование и проверка причастности мужчины к совершению других уголовных преступлений.