ДТП, наезд, детиВчора увечері у дорожньо-транспортних пригодах постраждало троє дітей. Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

Один з наїздів трапився на вулиці Торговій. Автомобіль Citroen Nemo під керуванням 38-річного водія здійснив наїзд на 16-річного хлопця. Підлітка забрала швидка. За попередньою інформацією у нього струс мозку та закритий перелом ноги.

Ще один наїзд трапився на вулиці Під Дубом. Автомобіль Volkswagen Transporter під керуванням 18-річного юнака здійснив наїзд на 7-ми річну дівчину. Її госпіталізували за попередньою інформацією із забоєм голови та підозрою на струс головного мозку.

15-річного юнака збили на перехресті вулиць Личаківської та Пасічної. Наїзд здійснив 42-річний водій автомобілі Toyota Avensis. Разом з хресною, яка була свідком події та опікуном хлопця, який приїхав згодом, потерпілого зі скаргами на головний біль скерували до лікарні.

Нагадаємо, в Україні з 1 квітня стартувала операція Пішохід для запобігання порушень правил пішими учасниками дорожнього руху і аварій за їх участі.


Вчера вечером в дорожно-транспортных происшествиях пострадало трое детей. Об этом сообщает Патрульная полиция Львовской области.

Один из наездов случился на улице Торговой. Автомобиль Citroen Nemo под управлением 38-летнего водителя совершил наезд на 16-летнего парня. Подростка забрала скорая. По предварительной информации у него сотрясение мозга и закрытый перелом ноги.

Еще один наезд произошел на улице Под Дубом. Автомобиль Volkswagen Transporter под управлением 18-летнего юноши совершил наезд на 7-ми летнюю девушку. Ее госпитализировали по предварительной информации с ушибом головы и подозрением на сотрясение головного мозга.

15-летнего юношу сбили на перекрестке улиц Лычаковской и Пасечной. Наезд совершил 42-летний водитель автомобиля Toyota Avensis. Вместе с крестной, которая была свидетелем происшествия и опекуном парня, который приехал позже, потерпевшего жалобами на головную боль направили в больницу.

Напомним, в Украине с 1 апреля стартовала операция Пешеход для предотвращения нарушений пешими участниками дорожного движения и аварий с их участием.