Винахідливі господині під час приготування їжі для всієї сім'ї не можуть уникнути використання зручних кулінарних довідників, в яких розписані покрокові рецепти. Шукати цікаві авторські кулінарні рецепти зацікавленої аудиторії рекомендується на сайті Євгена Клопотенко, який є путівником у багатогранний світ приготування вишуканих страв національної та зарубіжної кухні із застосуванням прогресивних прийомів від шеф-кухарів сучасності.
Багатий вибір цікавих кулінарних рецептів
За допомогою застосування каталогу з кулінарними рецептами можна буде приготувати:
- перші, другі страви;
- закуски;
- напої;
- салати;
- торти;
- гарніри;
- десерти;
- випічку.
Завдяки якісним рецептам можна ощасливити смачними та ароматними кулінарними стравами всю сім'ю на черговому обіді чи святковій вечері. За рахунок застосування унікальних рецептів у повсякденній практиці жінки можуть удосконалювати рівень своєї кулінарної майстерності та продемонструвати оточуючим незвичайний талант кухаря. Світове визнання змогли заслужити страви української кухні, які мають безліч шанувальників. Беззаперечним фаворитом справжніх гурманів з приголомшливим естетичним смаком став чудовий салат із капусти з горішками. Ситність блюду надає солоний арахіс. Головними складовими елементами даного салату є:
- консервована кукурудза;
- пекінська капуста;
- рослинна олія;
- морква;
- свіжий кріп.
Як готувати класичну пасту з соусом Болоньєзе?
Кожен рецепт поєднує докладні інструкції щодо безпосереднього створення страви в домашніх умовах із застосуванням свіжих інгредієнтів. Апетитно виглядають макарони з курячим філе та грибами у вершковому соусі. Така страва може стати прикрасою святкового столу. В рамках простого універсального рецепта передбачається залучення курячого філе, грибів та бульйону. Справжні любителі морепродуктів зможуть гідно оцінити неповторні смакові якості лосося під часниково-лимонним маринадом. Зможе захистити рибне філе від пересихання фольга, призначена для забезпечення збереження корисних властивостей та ароматів.
Приготування знаменитої італійської пасти супроводжується:
- попередньою підготовкою тіста для макаронів за допомогою змішування 400 грам борошна, однієї чайної ложки солі, чотирьох яєць і 5 столових ложок оливкової олії;
- створенням фаршу для соусу за допомогою нарізування 300 г м'якоті яловичини невеликими шматочками, які зручно кидати в м'ясорубку;
- переробкою томатів за допомогою застосування занурювального блендера.
Важливо замішане тісто загорнути в плівку і відправити в холодильник на 20-30 хвилин. Використання модного довідника з рецептами в процесі приготування їжі - це унікальна можливість для кожної господині створити феноменальні шедеври кулінарного мистецтва.