В селі Задвір’я Золочівського району місцеві волонтери організували збір коштів для допомоги односельцям, які перебувають в лавах Збройних Сил України. З початку війни вдалось зібрати суму понад 200 тис. грн.

За ці кошти придбали два тепловізори, амуніцію, медикаменти, одяг, засоби гігієни тощо, частково профінансували придбання автомобіля. 

До допомоги військовим долучаються усією громадою та організовують в селі різноманітні благодійні акції. Учні місцевої школи разом з вчителями та класними керівниками виготовили та реалізували на суму майже 22 тис. грн патріотичні сувеніри, браслети, квіткові букети. За ініціативою місцевого фермера приготували більше 8 тис. банок м’ясних консервацій для відправки на фронт.

Цими ж вихідними футбольна спільнота села організувала благодійний чемпіонат з мініфутболу між вулицями села для підтримки ЗСУ.  В турнірі взяли участь дев’ять аматорських команд. За підсумками змагань вдалося зібрати 12 тис. грн. 

Як запевняють місцеві волонтери, допомога військовим триватиме і надалі -  до повної та остаточної перемоги над ворогом!