У ЛКП «Львівавтодор» нагадують пільговикам, які ще не подавали документи на отримання пільгової транспортної картки «ЛеоКарт», що процес її оформлення є справді швидким: картку можна отримати вже за 15 хвилин після подачі пакета документів.

«Звертаємося до пільговиків, які ще не подавали документи на отримання «ЛеоКарт». Отримати свою картку можна всього за 15 хв! Для цього слід записатися на прийом до адміністратора через реєстрацію в електронній черзі на сайті https://leocard.lviv.ua/ або через телефонний дзвінок на гарячу лінію за номером: 0 800 303 007. 

Після запису треба подати документи в один із таких пунктів прийому: 

Центр обслуговування пасажирів на вул. Горбачевського, 10, 

ЦНАП на пр. Червоної Калини, 72А, 

Управляючу компанія “Господар” на вул. Пасічній, 49б, 

ЦНАП на вул. Виговського, 32, 

ЦНАП на вул. Хвильового, 14А,

Шевченківську райадміністрацію на вул. Липинського, 11.

При собі потрібно мати такі документи: паспорт громадянина України або ID картку, ідентифікаційний податковий номер, посвідчення пільговика. Адміністратор на місці відсканує документи, безкоштовно зробить фото і вже через 15 хвилин видасть пільгову транспортну картку», - розповідає начальник відділу з операційної роботи «Львівавтодору» Станіслав Андрашко.

На сьогодні ЛКП «Львівавтодор» видало 148 104 пільгові транспортні картки «ЛеоКарт». Із них 122 753 картки -  через пункти видачі, 25 351 учнівську «ЛеоКарт» централізовано передали навчальним закладам.

Загалом, ЛКП «Львівавтодор» прийняло 153 429 пакетів документів на отримання пільгових «ЛеоКарт». Із них 128 078 мешканців Львівської МТГ подали заявки через відведені пункти прийому, 25 351 пакет документів від учнів отримали централізовано від навчальних закладів.

Як додають в ЛКП «Львівавтодор» централізовану видачу пільгових транспортних карток для школярів вже завершено: всі картки школярів, чиї документи було прийнято, передано навчальним закладам. 

«Ми готові приймати заявки на учнівські «ЛеоКарт» далі і паралельно працюємо над централізованою подачею документів на отримання «ЛеоКарт» для студентів. Співпраця щодо цього стартувала у ЛКП «Львівавтодор» з студентською профспілкою НУ «Львівська Політехніка». Цей виш першим розпочав збір необхідних документів, відтак, студенти «Львівської Політехніки» першими і отримають свої «ЛеоКарт». Таку ж співпрацю плануємо налагоджувати з ЛНУ ім. І. Франка. Запрошуємо до співпраці й інші виші Львівської громади», - зазначили у ЛКП «Львівавтодор».