Патрульний разом з місцевим мешканцем організували схему переправлення військовозобов’язаних через кордон. Про це повідомляє відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Правоохоронці повідомили про підозру поліцейському управління патрульної поліції у Львівській області та місцевому мешканцю, яких звинувачують в організації схеми незаконного переправлення осіб через державний кордон.

Підозрювані налагодили схему нелегального виїзду військовозобов'язаних чоловіків за кордон. За 18 000 доларів чоловіки обіцяли надати пакет документів для безперешкодного перетину державного кордону України. Мова йде про оформлення військовозобов’язаного підмінним водієм рейсового автобуса.

Однією із гарантій успішного перетину кордону була оплата частинами. Частину обумовленої суми військовозобов’язаний сплачував як аванс, іншу частину – вже після перетину держкордону.

Як наголосили у прокуратурі, львів’янина затримали під час отримання 10 000 доларів.

Суд обрав підозрюваним запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави, а патрульного відсторонили від займаної посади.