Потерпілий із тілесними ушкодженнями госпіталізований у реанімаційне відділення. За скоєне затриманому, 23-річному місцевому мешканцю, загрожує позбавлення волі на строк до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна.

10 травня, близько 12.30, до поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Василя Стуса у Червонограді скоєно розбійний напад на перехожого.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група та інші співробітники Червоноградського районного відділу поліції. Як встановили поліцейські, до скоєння розбійного нападу на 27-річного мешканця одного з сіл Червоноградського району причетний 23-річний місцевий мешканець. Під час раптово виниклого конфлікту зловмисник наніс потерпілому удар ножем у передпліччя, заволодів його мобільним телефоном, барсеткою та іншим майном, а також велосипедом, на якому втік з місця події.

Вивчивши відео з камер спостереження та провівши інші оперативно-розшукові заходи, оперативники кримінальної поліції невдовзі встановили місцеперебування зловмисника та затримали його у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Речові докази у затриманого вилучено.

Потерпілого з тілесними ушкодженнями госпіталізовано у реанімаційне відділення.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили зловмиснику про підозру в скоєнні правопорушення, передбаченого  ч.4 ст.187 (Розбій, вчинений в умовах воєнного або надзвичайного стану) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Досудове розслідування триває.