Дорожньо-транспортна пригода сталася 9 червня, близько 22.00, у селі Баня Лисовицька Стрийського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, відбулося зіткнення між автомобілем «Peugeot Partner», яким керувала 36-річна мешканка міста Долина, та велосипедом під керуванням 72-річного стриянина, який рухався в попутному напрямку.

Внаслідок ДТП велосипедист отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Поліцейські Львівщини нагадують велосипедистам: щоб бути більш помітним іншим учасникам дорожнього руху у темну пору доби, двоколісний транспортний засіб має бути обладнаний  світлоповертальними елементами - спереду білого кольору, по боках оранжевого, позаду  червоного. Також для руху в темну пору доби на велосипеді повинен бути встановлений та увімкнений ліхтар (фара). Крім того, при керуванні двоколісним  транспортним засобом слід використовувати шолом.


Увага! Читайте нас в телеграм-каналі  Новини Status Quo
Там більше інформації!