Як встановили правоохоронці, затриманий вдарив жінку ножем у ділянку шиї під час побутового конфлікту, спричинивши їй  травму. Поранена була доставлена у лікарню.

Повідомлення про 20-річну львів’янку, доставлену до лікарні з ножовим пораненням у ділянці шиї, надійшло у поліцію 8 червня. До розкриття злочину були задіяні слідчо-оперативна група, співробітники інших служб Львівського районного управління поліції №1 та патрульні поліцейські.

Як встановили правоохоронці, до скоєння злочину причетний раніше неодноразово судимий за скоєння тяжких та особливо тяжких злочинів 36-річний львів’янин. Проведеними заходами поліцейські оперативно затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

Також встановлено, що того дня зловмисник прийшов у гості до потерпілої в її квартиру на вулиці Івана Франка у Львові. Близько 13.30 між ними виник конфлікт, під час якого гість, маючи намір вбити господиню, завдав їй удару ножем, цілившись у шию. Жінка врятувала собі життя, відхилившись в останній момент, проте таки отримала травму та була доставлена до лікарні.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.15 ч.1 ст.115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.


Увага! Читайте нас в телеграм-каналі  Новини Status Quo
Там більше інформації!