Тепловики Львова відновлюють подачу гарячої води своїм споживачам після гідравлічних випробувань. За інформацією ЛКП «Залізничнетеплоенерго» і ЛМКП «Львівтеплоенерго», станом на сьогодні гарячу воду отримує 448 житлових будинків.

Так, ЛКП «Залізничнетеплоенерго» сьогодні запустило в роботу 7 котелень і 32 ЦТП, і відновило гаряче водопостачання до 355 житлових будинків. Без гарячої води поки  залишаються 15 будинків за адресами: вул. Суботівська, 8, 10, 12; вул. Калнишевського, 1, 2, 4, 4а, 6; вул. Низинна, 2, 4, 5; вул. Повітряна, 65, 68, 88; вул. Сірка, 2. Зараз триває заміна теплової мережі від ЦТП на вул. Повітряній, 99а, яке обслуговує ці будинки. Відтак,  подачу гарячої води до цих будинків відновлять з 8 липня.

Водночас ЛМКП «Львівтеплоенерго» відновило подачу гарячої води до 93 будинків – це Галицький район, частина Личаківського і Шевченківського районів. Оскільки ще тривають складні роботи на мережах від ТЕЦ-1 і ТЦ «Північна», а також на самих ТЕЦ, від цих об’єктів гарячу воду планують відновити у третій декаді червня. Йдеться про Сихівський, Франківський, частину Личаківського і частину Шевченківського районів.


Увага! Читайте нас в телеграм-каналі  Новини Status Quo
Там більше інформації!