Працівники контакт-центру ЦНАП Львова за два місяці повномасштабної війни опрацювали понад 40 тисяч дзвінків і надали понад 5 тисяч консультацій у соціальних мережах та на електронну пошту.

«З перших днів вторгнення росії на територію нашої держави, ми перевели значну частину персоналу на дистанційну підтримку. Щодня працювало, в середньому, 16 операторів. Дзвінки і запити надходили безупинно, практично без вихідних. Ми з колегами вирішили, що головне завдання – це доступність інформації, тобто надання максимально розгорнутої офіційної інформації, яку тільки могли знайти чи отримати від надавачів послуг. Тут варто подякувати нашим колегам з Державної міграційної служби, які кожного дня були з нами на зв’язку. Це дозволило миттєво реагувати на будь-які зміни чи нововведення. Нам телефонували навіть з інших міст. На питання чому Ви телефонуєте до нас, адже це ЦНАП Львова, у відповідь почули, що тільки Львів «піднімає слухавку». Не знаємо чи дійсно так було, але ми відчували величезну відповідальність. Нашим працівникам вдалось у 78 випадках зі 100 відповідати на дзвінок протягом 20 секунд, 90% дзвінків були успішно прийняті», - розповідає директорка департаменту адміністративних послуг ЛМР Валентна Бартошик.

Зокрема, 40% запитів – це були питання відновлення або виготовлення нових документів, зокрема паспортів. Кожних третій дзвінок був щодо цього. 20% запитів – питання щодо отримання статусу внутрішньо переміщеної особи, допомог, поселення тощо. Також питання отримання довідки про реєстрацію місця проживання, отримання витягів, замовлення пільгової транспортної карти «ЛЕОКАРТ», а також щодо графіку та формату роботи структур міста в цей період. Про це розповіла керівниця відділу інтерактивних послуг Світлана Стасів.

На сьогодні служба підтримки ЦНАП приймає, в середньому, 1000 дзвінків на день, питання схожі, як і раніше. Але вже є більше запитів на замовлення адміністративних послуг, дозвільних документів.

Служба підтримки ЦНАП працює з понеділка по четвер із 09.00 до 17.45, у п’ятницю до 16.00.

Контакти:(032) 2975-795; service_center@lvivcity.gov.ua 

https://www.facebook.com/cnaplviv/

https://instagram.com/cnap_lviv

https://t.me/cnap_lviv

Львівська міська рада: https://city-adm.lviv.ua/news/city/tsnap/291409-sluzhba-pidtrymky-tsnap-opratsiuvala-45-tysiach-zapytiv-za-ostanni-dva-misiatsi