Туризм продовжує розвиватися, кількість бажаючих подорожувати зростає щоденно. Сьогодні особливим попитом користуються так звані «тури вихідного дня». За такий короткий термін, два-три дні, цілком реально отримати максимум задоволення, відпочити після трудових місяців, позбутися робочого стресу. Будь-які тури вихідного дня пропонує оператор Tango Travel у Львові.

Особливості пропозицій

Перш за все слід зрозуміти, що являють собою тури вихідного дня. По-перше, такий відпочинок легко планувати. Для цього не слід чекати відпустки. Будь-які вихідні годяться для поїздки. По-друге, погода, сезон в даному випадку не має значення. Шопінг або кулінарний тур, екскурсійна програма допоможуть максимально розслабитися, змінити обстановку, отримати задоволення від смаку страв національної кухні. Все це неодмінно матиме позитивний вплив на психоемоційну систему.

Ще одна перевага - поїздка на вихідні не потребує довгих зборів, ретельної підготовки, великого бюджету. Як правило, агентство бере на себе турботи з оформлення необхідної документації.

Тур вихідного дня може послужити чудовим подарунком друзям, рідним, дружині або чоловіку на день народження, Новий рік, будь-яке інше свято або торжество.

Танго Тревел пропонує поїздки, під час яких можна побувати в Дрездені, Празі, Відні, Зальцбурзі, Мюнхені, Нюрнберзі, Стокгольмі, Венеції, Мілані, Будапешті, побачити на власні очі велич Альп, поплавати в море, поніжитися на пляжі одного з курортів Хорватії.

Як забронювати?

В електронному каталозі, вибравши вподобаний тур досить зателефонувати (номера телефонів вказані на сайті оператора) менеджерам агентства, які допоможуть оформити покупку путівок і організувати поїздку найкращим чином.

Для участі в акції, яка дає можливість придбати путівки за зниженою вартістю, необхідно внести завдаток або забронювати будь-який з факультативів.