Зараз в Інтернеті, соціальних мережах можна знайти величезну кількість новин для стоматологів і зубних техніків на будь-які теми. Для спеціаліста, який знає іноземні мови, відкриті безмежні можливості, а от тому, хто не володіє хоча б англійською, зручніше читати новини стоматології з різних країн світу в перекладі на рідну мову, та ще й бажано, щоб вони були зібрані на одному ресурсі.  Актуальні новини стоматології щодня можна читати тут: https://navistom.com/blog

Yes

Стоматологічні новини можуть бути про обладнання: нові пристрої, стоматологічні установки, апарати для зуботехнічних робіт. Виробники та продавці публікують статті про особливості продукту, порівнюють його характеристики з подібними моделями інших брендів, розповідають про участь у виставках, про нагороди, які отрималообладнання.

Також пишуть про нові матеріали та інструменти: для проведення анестезії, для пародонтологічного прийому, дентальної хірургії, лікування кореневих каналів, для ортодонтів та ортопедів.

Будь-якому стоматологу чи зубному техніку, керівнику чи власнику клініки чи лабораторії крім новин про стоматологічне обладнання, матеріали, інструменти буде цікаво побачити, як в різних куточках світу оформляють приміщення, які теми придумують для дизайну інтер’єру, щоб привабити маленьких та дорослих пацієнтів на прийом до стоматолога і зробити їх візит якомога приємнішим та незабутнім. До того ж зараз, все більше іноземних клінік змінюють екстер’єр та інтер’єр, щоб пацієнт відразу захотів і зміг зняти сторіз для Інстаграм, зробити яскраве фото для публікації в соцмережах. Власники розуміють, що сторіз та публікації пацієнтів є найефективнішою рекламою їхніх послуг та найкращим способом привабити нових пацієнтів. Дизайн красивих стоматологічних клінік можна побачити тут: https://navistom.com/blog/dizayn-stomatologiyi

Yes

Також зараз проводяться міжнародні конкурси, під час яких обирають переможців - стоматологічні товари з найкращим та найкориснішим дизайном як для пацієнта, так і для лікаря-стоматолога. Стоматологи можуть дізнатися з новин про світові бренди, які приділяють увагу не лише функціональним характеристикам пристроїв, а й їх екологічності.

Також в наш час завдяки доступу до інформації спеціалісти мають можливість безкоштовно отримувати поради маркетологів та менеджерів стоматологій та з/т лабораторій з Америки, Європи та інших частин світу. Можливо не всі методики управління та просування стоматологічних послуг можна застосувати в Україні, але знати, як збільшують прибуток іноземні управляючі, буде корисним в будь-якому випадку.

Читайте про те, що відбувається в світі професіоналів стоматології, розвивайте власні ідеї та створюйте свої новини для стоматологів!