Однією з найпопулярніших страв у всьому світі є піца, яка вражає своєю різноманітністю та різними смаковими якостями. Незважаючи на те, що батьківщиною піци є Італія, українські гурмани також часто замовляють цю страву не лише у кафе, а й із доставкою на вказану адресу. Скориставшись інтернет-порталом https://treba.pizza/, можна ознайомитися з величезним асортиментом піцерії "Treba Pizza" і замовити для себе найбільш підходящий варіант, відповідний вашим індивідуальним смаковим потребам та уподобанням.

Як швидко замовити улюблену піцу

Особливістю закладу є швидка обробка заявок та гарантована доставка замовлення будь-якої складності та обсягу, а також можливість замовляти адресну доставку піци будь-якими зручними способами. Це може бути замовлення через офіційний сайт компанії, а також за вказаними контактними телефонами або за допомогою встановлення спеціальної програми TREBA Pizza. Будь-який варіант дає можливість істотно скоротити час на отримання смачної та якісної їжі, яку можна замовити, як для дому, так і для офісу.

Безкоштовна доставка та бездоганний сервіс

Піцерія цінує свій позитивний імідж і щодня пропонує своїм замовникам унікальні пропозиції, акції та бонусні знижки, а також величезний каталог, в якому пропонується більше ста різновидів популярної страви. Достатньо зайти в розділ "Акції" на офіційному сайті компанії та вибрати найбільш вигідний варіант. Якщо ви робите замовлення через спеціалізований додаток TREBA Pizza, вам гарантовано повертається п'ять відсотків кешбеку.Крім того, двадцять відсотків вартості продукції можна заощадити, якщо забрати заявку самостійно. Якщо сума замовлення складає сто п'ятдесят гривень і більше, його доставка буде абсолютно безкоштовною.

Різноманітність меню

Піца традиційна, на заквасці та житня, велика та маленька, м'ясна, сирна та вегетаріанська, на томатній основі, шпинатна, мисливська, гавайська, з прошутто та копченим сиром, з грушею та горгонзолою, з лососем, грибами та беконом – це лише невеликий список з широкого меню, яке представлено на офіційному ресурсі компанії. Крім того, в асортименті закладу завжди є японські супи, салати та страви з креветками, а також суші, різноманітні соуси та напої.