При виробництві будь-якої продукції необхідна якісна та надійна пакувальна тара, яка повинна відповідати прийнятим технічним характеристикам. Компанія "Полімерконтейнер" спеціалізовано займається виробництвом подібної продукції, пропонуючи широкий каталог пакувальної тари різних видів та модифікацій. Для оптимізації пошуку та економії вашого часу, рекомендується скористатися простим та зрозумілим фільтром, вибравши відповідний напрямок та потрібний розділ. Це може бути світловідбиваюча стрічка, а також рюкзачна, тимчасова, стропна, буксирувальна та рукавна стрічка.

Різноманітність та асортимент продукції

Підприємство також виробляє стрічки з логотипом, декоративні модифікації, а також стрічки зав'язки та для ременя безпеки. При заявці важливо вказати такі параметри, як обсяг замовлення та краща вартість продукції, яка відрізняється демократичною політикою та доступністю навіть для замовлень у невеликих обсягах. Завдяки різноманітності продукції кожен зацікавлений клієнт зможе підібрати для себе найбільш вигідний і підходящій варіант.

Поліетиленові мішки та плівка в рулонах, біг-беги для пакування великих та великогабаритних обсягів, стяжні ремені та вкладиші у залізничні вагони – це далеко не повний перелік доступної, якісної та надійної продукції, яка виробляється за допомогою інноваційних методик та нових технологій, а також з дотриманням усіх встановлених норм стандартизації та безпеки.

Особливості виготовлення текстильної стрічки

Кожен вид продукції має свої переваги та пропонується у широкому асортименті. Текстильна стрічка виготовляється в широкій гамі кольорів і є одним з пріоритетних напрямків роботи спеціалізованого заводу. Для її виробництва використовуються міцні синтетичні нитки на основі поліпропілену, які забезпечують максимальну міцність продукції та її стійкість до механічного впливу, а також різних видів розриву. Обладнання компанії дозволяє приймати найнестандартніші заявки, а також випускати продукцію за індивідуальними ескізами. Стрічку можна замовляти з нанесенням бренду, логотипу або іншого необхідного принта, що відповідає спрямованості вашої продукції.