В спекотні дні всі ми бажаємо сховатися від яскравих сонячних променів за щільними фіранками. І сьогодні існують естетично привабливі, надійні та функціональні системи і для житлового, і для офісного простору – це рулонні штори. Ці вироби з’явились в нашій країні не так давно, але вже встигли завоювати прихильність багатьох споживачів і зараз знаходяться на лідируючих позиціях серед багатьох інших пропозицій. Сучасні тканинні ролети Львів сангард – вибір більшості покупців, які вже мали змогу оцінити їхню зручність.

Споживчі якості ролет

Не потрібно бути спеціалістом, щоб зрозуміти переваги використання подібних систем.

Наприклад, з їхньою допомогою легко створити надзвичайно комфортну та затишну атмосферу в приміщенні. У порівнянні зі звичайними жалюзями тканинні ролети дуже просто вписуються в будь-який інтер’єр. Достатньо лише обрати відповідний колір та фактуру виробів.

Далі, необхідно відмітити, що тканинні ролети можна використовувати в тандемі зі звичайними шторами, тюлем та гардинами. На їхньому фоні вони майже не виділяються, а створюють додаткових захист від зовнішніх поглядів та зайвого світла.

Доглядати за ролетами досить просто. Матеріал обробляється спеціальним засобом, тому на ньому не накопичується пил. Чистити їх можна за допомогою звичайної щітки. Також при виробництві ролет використовується технології, які вберігають їх від руйнівного ультрафіолетового випромінювання.

Тканинні ролети: види та характеристики

На ринку представлені відкриті та закриті види тканинних ролет. Закритий тип оснащений вертикальними напрямними, а валик, на який намотується штора, знаходиться в коробі. Тканина з боків фіксується напрямними, тому відсутній проміжок, через який може проникнути світло. При цьому вал надійно захищений від пилу. В цьому питанні відкритий тип дещо поступається , однак він приваблює споживачів дещо меншою вартістю.

Найчастіше тканинні ролети виготовляються із 30% натуральної тканини і 70% синтетичних. Ролети не зминаються, не вигорають на сонці. Існують моделі, які є повністю світлонепроникниними.

Світловідбиваючими називають моделі, за допомогою яких можна створити у кімнаті напівпітьму, і приміщення не буде нагріватися. При використанні розсіюючих ролет, напівпрозорих, світловий потік ледве проникає у приміщення.

При виборі тканинних ролет важно правильно підібрати колір. Він повинен гармонійно поєднуватись зі шторами, шпалерами, іншими елементами інтер’єру.