Не дивлячись на велику кількість фінансових установ і різних організацій, найбільша довіра у людей залишається до найбільш відомих банків. Банк Кредит Дніпро є одним з таких фінансових підприємств. Щоб вигідно розмістіті депозит в банку, досить відвідати онлайн-сторінку creditdnepr.com.ua і проаналізувати всі доступні пропозиції. Установа пропонує два найбільш популярних видів вкладів: «Вільні кошти» і «Депозит надійний», кожен з яких має свої переваги.

Особливості вкладу «Вільні кошти»

Варіант депозиту «Вільні кошти» передбачає вільний доступ до своїх матеріальних засобів в будь-який час. Такий внесок не прив'язаний до конкретних дат і термінів, а служить лише для надійного збереження готівки, якщо виникла необхідність накопичити матеріальні засоби на будь-яку велику покупку або відпустку. Головними перевагами такого депозиту є абсолютний доступ до своїх заощаджень і можливість необмеженого поповнення вкладу, а також зберігання грошових коштів в банку необмежений час.Варто відзначити, що при знятті вкладу, в будь-який час, накопичувальні відсотки не втрачаються.

Переваги вкладу «Депозит Надійний»

«Депозит Надійний» пропонує більш високу процентну ставку і гнучкі умови поповнення вкладу. Завдяки, подібного варіанту, розміщення матеріальних засобів, клієнт установи не тільки надійно збереже гроші, але й вигідно їх примножить. Термін розміщення такого вкладу може тривати від тридцяти діб, до чотирьохсот п'ятидесяти. Банк дає можливість розміщувати кошти не тільки в національній валюті, а й в грошових одиницях інших країн: в доларах і євро.

Додаткові бонуси при відкритті вкладу

Варто відзначити, що, при відкритті вищеназваного рахунку, автоматично і безкоштовно відкривається пакет «Безліміт CLASSIC», який дає можливість отримувати безкоштовну пластикову картку до поточного рахунку. На цей рахунок зараховуються відсотки по основному внеску, і перекладається сума депозиту після закінчення дії договору. Крім того, клієнт банку може користуватися безкоштовним інтернет-банкінгом FreeBank. Детальніше про умови розміщення коштів у «БАНК КРЕДИТ ДНІПРО» можна дізнатися на порталі creditdnepr.com.ua.