Нове творіння від компанії Майкрософт – зацікавило всіх геймерів ще до надходження в продаж. Xbox Series X – це флагман компанії та залізо в ньому використовується відповідне.

Інженери компанії постаралися запропонувати геймерам які купили Xbox Series X – найкраще з можливого. Дизайнери також постаралися зробити консоль такою, щоб вона могла підійти до будь-якого інтер'єру. У інженерів і дизайнерів Майкрософт вийшло домогтися відмінного результату.

Не зважаючи на дефіцит комплектуючих компанія Майкрософт подбала про те, щоб всі охочі змогли придбати Xbox Series X. Її вартість нижча ніж у консолі Соні, а тому багато геймерів поглядають саме на цю модель, але що здатний запропонувати флагман Майкрософт у 2022 році?

Особливості Xbox Series X і чому він коштує своїх грошей

За весь час свого існування компанія Майкрософт прославилася своєю лояльністю до клієнтів. Завдяки акценту на нові можливості для геймерів компанія змогла не тільки утримувати ціни на ігри для консолі нижчі, ніж у конкурента – але і запропонувала безліч вигідних нововведень своїм фанатам. Чого тільки варта підписка Xbox Game Pass – яка відкриває гравцям доступ до більш ніж трьох сотень тайтлів – більшість з яких є ААА проектами.

На створенні підписки компанія вирішила не зупинятися. Минулого року компанія Майкрософт почала скуповувати найбільші студії на ринку, щоб зробити найпопулярніші ігрові проекти – ексклюзивами своєї платформи, але як це відноситься до Xbox Series X?

61dd99912c0d4.jpeg

Враховуючи поточний перелік студій в "колоді" Майкрософт, а також комплектуючі флагманської консолі компанії, можна з упевненістю сказати, що власників Xbox Series X чекає наступне:

  • Тривала підтримка

Компанія Майкрософт славиться тим, що дуже довго підтримує свої приставки. Проект зі створення хмарного сервісу для консолей Ікс бокс здатний буквально зробити консолі нового покоління – "безсмертними". Навіть якщо не враховувати можливості хмарного геймінгу – можна стверджувати що наступні 5-7 років всі власники Xbox Series X зможуть без проблем грати в найсвіжіші новинки, навіть якщо на ринок на той час вже вийде наступне покоління консолей.

  • Ексклюзиви

До виходу нового покоління від Майкрософт – ексклюзиви були прерогативою компанії Соні. Тепер, коли Майкрософт прибрала до рук найбільші ігрові студії – такі проекти як The Elder Scrolls, що володіють багатомільйонною фан базою по всьому світу – стануть ексклюзивами для Xbox Series.

Таким чином, купуючи Xbox Series X в перспективі ви можете приєднатися до вузького кола консольних геймерів, яким вдасться дістатися до новітніх проектів компанії Bethesda та інших великих видавництв.

  • Позамежна потужність

Завдяки геніальності інженерів компанії Майкрософт – Xbox Series X вийшов могутніше, ніж всі очікували. На цей час ця приставка є найпотужнішою на ринку, а тому є відмінним вибором для тих, хто прагне отримувати максимум від ігрового процесу. Якщо ви хочете милуватися чудовою графікою сидячи на своєму дивані перед величезним телевізором – Xbox Series X зможе вам це запропонувати.

61dd99a41ff09.jpeg

Дивлячись на всі плюси флагмана Xbox Series X можна з упевненістю сказати, що ігрова приставка безумовно гідна вашої уваги. Купити Xbox Series X та інші ігрові приставки за найкращою ціною ви можете відвідавши каталог інтернет-магазину Retromagaz.