Байкерів можна сміливо назвати представниками оригінальної та ексклюзивної субкультури. Вони відрізняються від звичайних мотоциклістів тим, що для байкарів мотоцикл – вірний друг, повноцінна складова всього життя. Це інструмент об’єднання кожної окремої людини з однодумцями. І сьогодні існують певні прикмети, по яким можна зрозуміти, що перед вами справжній байкер, а не звичайний любитель поганяти на двоколісному транспортному засобі. Наприклад, одним із атрибутів може бути кулон з самурайським драконом чи масивний перстень з черепом або оскалом лева. Всі ці прикраси в великому розмаїтті представлені на сторінках спеціалізованого ресурсу Bikerringshop.com.

Вірний друг – мотоцикл

Мотоцикл є в наявності у кожного справжнього байкера. Хтось їздить на новеньких моделях від відомих виробників, інші – збирають своїх сталевих коней власноруч, докладаючи чимало зусиль та фантазії. Дехто мчить по трасі на спортивному байку. Варіантів – безліч. Але всіх їх об’єднує швидкість, дух свободи, дикий бунтарський норов.

Лише з шоломом

Минули ті часи, коли байкери, нехтуючи правилами безпеки, носились без шоломів. Зараз кожен любитель швидкісної їзди надягає каску, при цьому керуючись правилами дорожнього руху та здоровим глуздом. Тим паче, що сьогодні шоломи можна придбати найрізноманітніші, за будь-яким смаком.

Косуха та шкіряні штани

Кожен байкер повинен мати куртку-«косуху», яка має таку назву тому що в ній замок розташований навскоси. Стильно виглядає така куртка в доповненні з байкарськими аксесуарами від магазину Bikerringshop.com .

Також в гардеробі байкера знайдеться шкіряна мотокуртка, на яку зверху надягається щільна жилетка з символікою клуба.

Тату

Існує думка, що байкарські тату є окремими видом мистецтва. Вершники байків віддають превагу татуїровкам, які символізують свободу, шлях, часто зображують мотоцикли, черепи. Відмітимо, що череп – символ безстрашного відношення до небезпеки. А деякі байкери вважають цей знак символом захисту.

Довгий «хайр» з бородою

Важко уявити собі байкера без бороди, вусів та довгого волосся. Кожен сам обирає, як він буде вигляд адати, відповідно до своїх вподобань. Хтось відчуває довге волосся частиною ідеології, хтось таким чином виступає проти системи. Хтось вважає, що таким чином він виглядає природно, а тому й є свободним від думок інших.

Але, безперечно, байкер – це образ життя, мислення, а не просто бажання нестись шляхом на великій швидкості.