Вирішили поставити пластикові склопакети? Найкращі ціни в регіоні і шикарний вибір моделей пропонує торгово-виробнича компанія «Львівський віконний супермаркет» https://lmvik.com/. Гарантія на будь-який виріб становить 30 років. Безкоштовний виїзд замірника. Восени дешевше, ніж влітку. Звертайтеся. Не упускайте свого щастя.

Можливо, хтось не знає, що рами бувають пластиковими і металопластиковими. Різниця між ними полягає в наявності алюмінієвого армирующего контуру, який присутній тільки в останній з моделей. Якщо говорити відверто, то його присутність має сенс при виготовленні нестандартної продукції: за формами або габаритними розмірами.

Наприклад, при великій площі скління або при установці вікон в дерев'яні будинки. В обох випадках рами будуть відчувати різноспрямовані механічні навантаження і при відсутності армирующего контуру з часом прийдуть в непридатність.

Що безпосередньо стосується самого профілю, то доцільно орієнтуватися на продукцію відомих європейських брендів, оскільки вона сертифікована за західними стандартами і, отже, безпечна для здоров'я. Інший віконний пластик при нагріванні і знос може виділяти небезпечні речовини.