В Україні великою популярністю користуються вироби ручної роботи. В першу чергу це звичайно ж національна вишивка, а також вишиті нитками та бісером картини, ікони, прикраси та інше. Величезний інтерес у шанувальників виробів хенд-мейд викликають і інші види творчості, такі як в'язання, виготовлення ляльок-мотанок або оригінальної біжутерії. Якісні і різноманітні матеріали для творчості можна знайти в інтернет магазині Діана плюс, який є не тільки постачальником ідей, а ще й самостійним виданням популярних книжок з рукоділля. Також тут завжди можна в асортименті придбати дуже цікаві схеми для вишивки або ж замовити їх на свій смак.

На сьогоднішній день компанія широко представлена не тільки в нашій країні, а й за кордоном. Її видання високо цінуються, а пропоновані в продаж вироби ручної роботи від кращих українських майстрів користуються незмінним попитом у покупців. Тут можна придбати якісні і зручні навіть для новачків підручники з вишивки та в'язання, що дозволяють освоїти як найпростіші, так і складні техніки. Тут також представлені книги з національної української вишивки, яка сьогодні особливо цінується у всьому світі. Так що магазин завжди пропонує в своєму асортименті багато цікавого і корисного.

Особливу увагу хочеться звернути на видання, призначені для дитячої аудиторії. Дійсно, такі захоплення як вишивка або в'язання досить корисні для дітей, оскільки розвивають дрібну моторику рук. Тут представлені не тільки дитячі набори для творчості, а ще всілякі розмальовки та розвиваючі ігри, журнали і казки. Все це визначає цілий напрям продукції, розрахованої на дитячу аудиторію.

Ще інтернет магазин готовий запропонувати всіляку сувенірну продукцію. На особливу увагу заслуговують оригінальні календарі, представлені тут у багатьох варіантах. Настінні, перекидні, кишенькові та інші календарі можна придбати як для себе, так і в якості подарунка. Вся продукція відрізняється високою якістю виконання і оригінальністю дизайну.