У прекрасній, мальовничій долині в передгір’ї величних Карпат розташувалося чудове, неповторне, розкішне містечко – Трускавець. Воно всесвітньо відоме своїми живильними мінеральними водами, чарівними краєвидами, екологічно чистим, як модно зараз говорити, повітрям. Курорт претендує на звання одного з найдавніших цілющих місць всієї Європи. Величезні запаси винятково корисних лікувальних вод, значні родовища животворного гірського воску, або озокериту, як ще його називають, приваблюють безліч туристів.

Звичайний відпочинок у цих незабутніх місцях доречно планувати разом з покращенням стану здоров’я. Існує багато різних чинників, які впливають на якість відпочинку. Один з них, який вважається надзвичайно важливим, являється житло. Місто гостинно зустрічає відпочиваючих цілим комплексом санаторіїв, пансіонатів, готелів, приватних вілл. Неабияким попитом користуються готелі в центрі Трускавця. Зручність розташування, комфорт приміщень, гідна кваліфікація обслуговуючого персоналу – це лиш маленький перелік їхньої переваги.

Нові, сучасні будівлі, наприклад, готельного комплексу «Нафтуся», надають можливість проживати в ньому людям абсолютно всіх вікових категорій. Завдяки наявності різної класності номерів, а саме, люкс, напівлюкс, суперлюкс, стандарт, помірній ціновій політиці, перебування в чудових номерах передбачуване для відпочиваючих не тільки з високим рівнем достатку.

Не забули господарі попіклуватися про забезпечення можливості втілення головної мети, мабуть більшості гостей міста – лікувальної. Тут же, в готелі, можна отримати кваліфіковану консультацію, пройти досконале обстеження, причому на найсучаснішому обладнанні. До послуг клієнтів також фінська лазня та басейн.

Бронювати місця у комфортабельних, сучасних готелях, краще заздалегідь. Завдяки цьому, відпочинок стане зовсім необтяжливим, адже мандрувати містом можна буде без валіз, залишивши їх у своєму номері, насолоджуючись приємною, доброзичливою атмосферою, сповненою святковістю та радісним настроєм.