Сьогодні більшість людей (особливо жінок) бажають позбавитись від небажаного волосся на різних ділянках свого тіла. Сучасна лазерна косметологія дозволяє з високою ефективністю задовольнити ці бажання. На сьогодні можливе навіть повне видалення волосся назавжди.

Лазерна епіляція: особливості застосування у центрі «Альтесс»

Лазерна епіляція – найбільш сучасна, безболісна методика, яка використовується медиками для видалення зайвого та небажаного волосся на тілі людини. Дана процедура повинна проводиться лише на якісному обладнанні. На сьогодні одним з кращих приборів вважається діодний лазер Lumenis LightShear. Саме таке устаткування використовують у мережі салонів ЛазерБьюті у Львові, який працює у місті у відомому центрі краси «Альтесс». Серед переваг звернення саме до цього закладу краси, слід назвати:

1. Центр має сучасне якісне технічне оснащення, в тому числі діодний лазер Люменіс.

2. Серед працівників центру лише висококваліфіковані спеціалісти.

3. Розташовано центр в комфортабельному приміщенні з усіма необхідними сучасними умовами та сервісом.

Чому саме лазер Люменіс?

Акцент на лазері Люменіс зроблено не випадково. Цей пристрій розроблено у США. Він є своєрідним еталоном для використання у косметології та пройшов сувору експертизу компетентних інстанцій в Америці, які здійснюють санітарний нагляд за якістю використовуваних медикаментів та продуктів. Лише після цього прилад було визнано кращим сучасним лазером, який використовується у косметології.

Експлуатаційні характеристики цього приладу мають наступні переваги:

• безболісність використання;

• безпечність для пацієнтів;

• високий рівень ефективності.

Тому, саме лазери цього типу, було обрано для використання в мережі салонів «ЛазерБьюті», які працюють сьогодні в більшості великих українських міст. Прилади, встановлені в цій мережі салонів, регулярно проходять перевірку та технічне обслуговування, а при необхідності – ремонт та заміну деталей. Персонал, який працює на цій апаратурі,володіє високим рівнем кваліфікації та проходить сертифіковане навчання на спеціальних курсах, де вчать працювати саме з лазерами цього виду. Окрім професійних навичок працівники салонів відрізняються ввічливістю та жорстким дотриманням професійної етики. Так, – при наявності протипоказань до застосування певних процедур у них клієнту буде мотивовано відмовлено у максимально ввічливій формі. Не подають тут відвідувачам й марних сподівань – наприклад, позбавлене пігменту волосся на сьогоднішній день видалити лазером фізично неможливо.

Доступність процедур у «ЛазерБьютi»

Ценовий фактор завжди є одним з найголовніших для клієнтів косметологічних закладів. В салонах «ЛазерБьютi» ціни на процедури мають досить доступний рівень для більшості відвідувачів. Це є результатом свідомої цінової політики керівництва мережі салонів, яке піклується інтересами своїх клієнтів, а не лише власним прибутком. А серед відвідувачів салонів сьогодні є люди з різним рівнем достатку.