Вам потрібне міцне покриття, яке витримає будь-які навантаження? Найкраще для цього підходять промислові підлоги. Львів - одне з міст, де часто використовують такий тип покриття для цехів, складів, майстерень. Промислова підлога створюється на основі полімерів, поліуретану. Вони витримують механічну дію без деформацій, стійкі до хімічного та температурного впливу. На бетонній основі формується монолітний шар, який усуває невеликі дефекти поверхні.

Основні особливості промислових підлог у Львові

Монтаж полімерного покриття у промисловому приміщення - це перш за все безпека. Поверхня не стирається навіть при потраплянні піску, під колесами габаритної техніки. Витримує дію високих температур, не горить та не розповсюджує полум’я при потраплянні іскор. Промислові підлоги у Львові встановлюють всюди, де потрібно забезпечити безпеку працівників при роботі з технікою та обладнанням.

В промисловості, гаражах, паркінгах підлога постійно піддається дії масел, розчинників, продуктів переробки нафти, речовин для дезінфекції. Можливе падіння важких  предметів, пересування транспортних засобів, встановлення габаритного обладнання, яке здійснює вібраційне навантаження. Витримати постійних рух, велику вагу може тільки бетон і полімерне покриття.

Промислова підлога - це безшовне, монолітне покриття, яке не пропускає воду. Навіть під прямим впливом води воно не змінює структуру. Найбільш стійкими до дії вологи є матеріали з епоксидними наповнювачами. Їх найкраще вибирати для приміщень, де волога постійно 60 % і більше.

Як облаштовують промислові підлоги?

Щоб покриття трималося на поверхні, важливо правильно її підготувати. Цей процес відбувається в кілька етапів:

  • шліфування спеціальною машинкою;
  • усунення пилу;
  • нанесення грунтівки.

Далі наноситься поліуретанова або епоксидна основа. Матеріал розтікається по поверхні, вирівнює її, усуває дефекти та формує монолітний шар. Час повного висихання - кілька днів з моменту нанесення.

Щоб отримати якісне покриття важливо правильно підібрати товщину матеріалу. При цьому враховується механічне навантаження, яке буде в приміщенні в процесі експлуатації. Відповідні позначки про легке, середнє та велике навантаженнях є на упаковках. Для багатьох приміщень також важливо, щоб покриття мало не ковзало. Для цього до смоли додають пісок дрібної фракції. Для приміщень, в яких буде промислове обладнання, потрібні покриття, які не пропускають електричний струм. Таким чином, забезпечується дотримання норм безпеки на виробництві.