Причетні до вчинення злочину 24-річний мешканець Пустомитівського району та львів’янин віком 26 років, затримані. За скоєне їм загрожує покарання – до шести років позбавлення волі.

Сьогодні, 7 грудня, близько п’ятої години ранку на оперативну лінію 102 зателефонував водій таксі, 30-річний львів’янин, та повідомив, що на вулиці Стефаника у Львові на нього напали пасажири, яких він підвозив, побили його, заволоділи грошима у сумі 4 тисячі гривень, після чого втекли.

Невдовзі поліцейські екіпажу Управління патрульної поліції Львівської області, які несли службу у центральній частині міста, помітили на вулиці Мартовича двох чоловіків, прикмети яких збігались з прикметами нападників та затримали їх. 

На місці події працювала слідчо-оперативна група Галицького відділу поліції. Особи зловмисників встановлені – ними виявились 24-річний мешканець Пустомитівського району та львів’янин віком 26 років. За фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1, відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.186 (Грабіж) Кримінального колексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.