За інформацією департаменту міської агломерації ЛМР, у громадах Львівської ОТГ відремонтували 24 вулиці. Так, на 10 вулицях завершено капітальний і поточний ремонти. На ще 14-ти – зроблено ямковий ремонт та грейдерування. Роботи тривають на ще 5 вулицях.

«Загалом провести поточні, капітальні, ямкові ремонти та грейдерування вдалося на 24-х вулицях громад, які об’єдналися у Львівську ТГ. Деякі із капітально відремонтованих вулиць, як, до прикладу, у Підбірцях чи в Рясне-Руському, донедавна були ґрунтовими», - розповіли у департаменті міської агломерації ЛМР.

Найбільше відремонтували вулиць у Рясне-Руській та Грибовицькій громадах. Так, у Великих Грибовичах зробили поточний ремонт вулиць Залужної, Молодіжної, Франка, а також грейдерування вулиць Коновальця і Стуса. У Малих Грибовичах – грейдерування вулиць Вербівка, Долинна та Зелена. А також відремонтували міст, який сполучає вулицю із центром села і містом. Та відрізок дороги у селі Збиранка

У Рясне-Руському бруківкою вимощено вулицю Польову. Та відремонтовано ще три вулиці. До кінця року тут мають асфальтувати вул. Володимира Великого, яка є ґрунтовою і давно потребує асфальтного покриття.

У Підбірцях капітально відремонтовано вулицю Залізничну.

У Дублянах, Лисиничах та Підбірцях зроблено ямкові ремонти на 5 вулицях та ще на 4 – у Рудному.

У Винниках Львів капітально ремонтує вулиці Франка, Ломоносова та Калнишевського, у Брюховичах – вулицю Ясну, - а у Зарудцях – вулицю Франка..

Ще до кінця цього року Львів має розпочати ремонти вулиць у Рясне-Руському та Брюховичах.