У селі В’язова Жовківської територіальної громади, що на Львівщині, триває реконструкція приміщення дошкільного навчального закладу по вул. Л. Українки, 26. Роботи проводять в межах програми Президента України «Велике будівництво».

Будівництво об’єкта розпочали цьогоріч, на що загалом передбачили 20 млн 753 тис грн. Фінансується реконструкція за кошти ДФРР, місцевого бюджету та субвенції з державного бюджету.

Загалом проєкт передбачає реконструкцію приміщення під дитячий садок,  добудову корпусу, влаштування даху, заміну вікон та дверей, влаштування інженерних мереж (водопостачання та водовідведення, теплопостачання, електропостачання), фасадні, внутрішні оздоблювальні роботи, проведення благоустрою території, закупівлю обладнання.

Станом на сьогодні підрядна організація розпочала внутрішні оздоблювальні роботи, роботи з благоустрою та улаштування покрівлі. 

Як розповіли у департаменті економічної політики реконструкція дитячого садка дозволить створити 40 місць для дошкільнят та 15 нових робочих місць у громаді.