Як встановили працівники територіального підрозділу поліції, 60-річний місцевий мешканець збував  паливно-мастильні матеріали, не маючи при цьому жодних дозвільних документів.

Співробітники групи реагування патрульної поліції відділення поліції №2 Золочівського районного управління поліції під час відпрацювання території виявили незаконну автозаправну станцію у селі Вербляни на вулиці Будівельників.

Як встановили правоохоронці, 60-річний мешканець Золочівського району організував збут дизельного палива, не маючи при цьому жодних дозвільних документів.

Поліцейські задокументували факт заправки автомобіля з пересувної колонки. Також під час огляду місця події поліцейські виявили  та вилучили 12 металевих бочок ємністю 200 літрів та 5 пластмасових контейнерів ємністю 1000 літрів з паливно-мастильними матеріалами. Усього вилучено 4240 літрів дизпалива.

Все вилучене скеровано на експертизу.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.272 (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статті, - обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.