Сьогодні Львів відзначає День місцевого самоврядування. З цієї нагоди міський голова Львова Андрій Садовий відзначив подяками працівників місцевого самоврядування, які долучаються до розвитку і працюють на благо міста.

«У нас в державі зазвичай сподіваються на військо: завжди є надія, що, якщо стається надзвичайна ситуація, армія приходить на допомогу. І є органи місцевого самоврядування, які тією допомогою займаються кожного дня – дуже часто рутинно і дуже часто із претензіями до себе, тому що люди завжди хочуть, аби було краще та більше.

Сьогодні – особливий день. Сьогодні ми просто дякуємо всім працівникам органів місцевого самоврядування та депутатам міської ради за те, що ми маємо поступ. Незважаючи на все, що робиться у нашій країні, Львів завжди був і буде унікальним, тому що ми є вільним містом, ми завжди будемо приймати лише рішення, які фіналізовуватиме громада, – лише вона визначатиме, яким буде Львів. Сьогодні, без значних промов, ми просто подякуємо тим представникам місцевого самоврядування, які чи не найбільше віддаються праці», - зазначив мер Львова Андрій Садовий.


Львівська міська рада: https://city-adm.lviv.ua/news/government/289503-mer-lvova-vruchyv-podiaky-z-nahody-dnia-mistsevoho-samovriaduvannia-2