У наших минулих публікаціях ми вже писали про перипетії навколо приміщення за адресою вул. Литвиненко, 3. Нагадаємо, харківський "Мегабанк", не знайшовши справедливості в суді першої інстанції, продовжує судитися зі своїм колишнім боржником - ТОВ "Мальви-Маркет". Боржник висуває абсолютно абсурдні вимоги, намагається забрати заставне майно, яким був погашений неповернений їм кредит, при цьому вважаючи, що борг банку, який становить приблизно мільйон доларів, повинен якось розчинитися, в заплутаних формулюваннях судових рішень.

Чергове засідання Західного апеляційного господарського суду має відбутися в цей понеділок, 22 квітня, і історія ця напевно отримає продовження, про яке ми обов'язково напишемо. А поки ми вирішили звернути увагу на один дуже важливий аспект.

Справа в тому, що одним з ключових моментів, на якому будуються претензії ТОВ "Мальви-Маркет" до "Мегабанку" є той факт, що ліквідатор, нібито, довідався про те, що з власності ТОВ «Мальви-Маркет» було вилучено майно тільки в квітні 2018 року. Тобто до того, ліквідатор ТОВ "Мальви-Маркет" Руслан Іванович Кривич нічого не знав про те, що майно стало власністю банку в результаті звернення на нього стягнення виходячи з умов договору застави укладеного з ТОВ «Мальви-Маркет».

Ось витяг з позовної заяви, в якому Кривич повідомляє суду про те, що йому, нібито, стало відомо про зміну власника заставного майна тільки в 2018 році: