Сьогодні Львівщина отримала 30 позашляховиків, джипів та пікапів, які поїдуть до українських захисників на передовій. Автомобілі отримають кілька окремих бригад, які воюють за незалежність України.

Волонтери, які від початку війни співпрацюють з нашими бійцями, отримали від них інформацію про необхідну техніку. Відтак, Київська школа економіки та благодійний центр «Схід» зібрали кошти на закупівлю таких автомобілів на допомогу армії. До збору долучилась також українська діаспора у різних країнах у межах спільної ініціативи #CARFORVICTORY (авто для перемоги - ред.). 

Купили автомобілі за ціну, яка є нижчою за ринкову. Вартість одного джипа коливається від 4 до 6 тисяч доларів, пікапа – 8-10 тисяч.

Усі автомобілі перевезли з-за кордону до Львова, де вони пройшли повний технічний огляд. Вже сьогодні 30 позашляховиків з гуманітарною допомогою поїдуть на передову.

«Важливо, щоб наші захисники були забезпечені усім необхідним для ефективної боротьби з окупантами. Велику роль в підтримці української армії сьогодні відіграють благодійні фонди, громадські організації, органи влади, які разом чи самостійно координують процес збору першочергових речей на фронт. Тут ми говоримо не лише про важку техніку, автомобілі, амуніцію, а й про медикаменти, продовольчі товари. Дякую усім, хто долучився до доброї справи. Разом – до перемоги!»,  – зазначив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Надалі буде закупівля інших автомобілів на передову. З питаннями щодо фінансової допомоги, самостійної закупівлі та передачі автомобілів, пропозицій щодо їхнього ремонту звертайтесь у БФ Київської школи економіки та благодійний центр «Схід».

До слова, раніше вони профінансували та передали на фронт більше ніж 50 бойових пікапів і джипів.

Контакти для допомоги:

Благодійний Фонд «Волонтерський Центр «СХІД». Голова - Євстаф‘єв Руслан Юрійович. 
Рахунок : UA563052990000026004050562735
МФО – 305299
Банк: ПриватБанк
Електронна пошта: shid.dnipro.ua@gmail.com