Упродовж доби на Львівщині 4 рази сповіщали про повітряну тривогу, адже були загрози ракетних ударів з акваторії Чорного моря, зокрема дальньою авіацією, та з території росії. Про це повідомив начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Разом з цим, загальна ситуація у Львівській області за вчора виглядає таким чином.

«Ми прийняли та розселили ще 6600 вимушених переселенців. Від початку повномасштабного вторгнення рф в Україну на Львівщині прихисток надали 223 тисячам людей. У державних та комунальних закладах маємо майже 18 тисяч облаштованих місць для людей, які покинули дім через бойові дії, ще понад тисячу місць є у приватній сфері», - Максим Козицький.

Отже, стосовно паліїв сухостою, фахівці ДСНС виїжджали на місце пожежі 74 рази. Нагадуємо, якщо вас спіймали за спалюванням трави, вам загрожує штраф (від 3 до 6 тисяч) або, зважаючи на воєнний стан, підозра у диверсії. Останнє карається позбавленням волі на 15 років або довічним ув‘язненням.

Пункти пропуску у Львівській області за добу на виїзд перетнули 23 тисячі українців. Потік людей знизився, і черг майже немає. Від 24 лютого за кордон через пункти пропуску на Львівщині виїхали 1 мільйон 179 тисяч людей.

Повернулися в Україну за минулу добу понад 15 тисяч українців. Більшість – чоловіки, які планують поповнити лави захисників Батьківщини. Загалом, з початку відкритої збройної агресії в Україну повернулися близько 370 тисяч наших земляків.