У Львові правоохоронці затримали двох братів, у яких знайшли й вилучили близько 1 кг наркотичних речовин. Їхня вартість становить понад півмільйона гривень. Про це повідомляє поліція Львівської області.

Слідчі зазначають, що двоє братів віком 21 та 23 роки фасували і збували наркотичні і психотропні речовини на території Львова. 19 січня їх затримали на вулиці Винниця під час розміщення "закладок".

Під час обшуку поліцейські вилучили поліетиленові пакунки та готові "закладки" з речовинами, які схожі на канабіс та амфетамін. Також виявили нарковмісні таблетки й закладки з речовиною, схожою на MDMA, засоби для фасування, електронні ваги й гроші. Вилучене скерували на експертизу.

Вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі із конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.