Цими вихідними, 18 листопада, у с. Сокільники Львівської області відбувся VІІ  Благодійний Всеукраїнський фестиваль-конкурс народної, класичної, сучасної  та бальної хореографії «ОСІННІЙ ЛИСТОПАД -2023» на підтримку ЗСУ в межах мистецького проєкту «Для тебе, Воїне!».

«Цей фестиваль продемонстрував усім присутнім наші традиції та яскравий колорит та подарував масу приємних емоцій та музично-танцювальних сюрпризів. Енергія, сила, ритм, любов, енергійність, співзвучність, креативність - ось , що показав кожен із молодих та талановитих учасників. Де б ми не виступали, чи в Україні, чи за кордоном, всюди згадуємо з вдячністю наших воїнів. Завдяки їм ми маємо можливість жити і творчо розвиватись. Ми віримо в нашу перемогу і всіма силами намагаємось її наблизити. Всі наші заходи – фестивалі, конкурси, а також наші здобутки та мистецькі перемоги присвячуємо нашим воїнам» - прокоментував результати фестивалю голова Львівського обласного відділення Національної хореографічної спілки України, заслужений працівник культури України Побєда Харісов.

У фестивалі взяли участь  38 колективів, приблизно 800 учасників, де на підтримку Збройних Сил України зібрали  85 225 грн. Усього за 7 благодійних фестивалів зібрали майже 900 тис. грн.

Нагадаємо, Мистецький проєкт «Для тебе, воїне!», ініційований ще у 2022 році Львівським обласним відділенням Національної хореографічної спілки України та підтриманий департаментом з питань культури, національностей та релігій Львівської ОВА.