Сьогодні, 19 липня, відбулось відкриття чергового сучасного інтерактивного простору у бібліотеці для дітей комунального закладу «Лопатинський центр культури та дозвілля», селища міського типу Лопатин, який став важливою подією для місцевої громади. Цей проєкт став можливим завдяки співпраці між міжнародною благодійною організацією «Благодійний фонд «СОС Дитячі Містечка» Україна» та Львівською обласною військовою адміністрацією.

«Діти - наше майбутнє, наш пріоритет. Сьогодні бібліотека забезпечує доступ до інформації на різних носіях, є платформою для інтерактивного навчання та творчості. Навіть попри війну діти мають мати щасливе дитинство. Ми робимо все можливе аби в кожній громаді, кожному містечку, селищі чи селі відчувалась наша підтримка. Разом з місцевою громадою, за підтримки неурядових організацій створюємо класні проекти для наших дітей, адже результатом нашої роботи буде сильна культурна нація. Дякую місцевій громаді, дякую фонду «СОС Дитячі Містечка» Україна» за ваша підтримку», - зазначив заступник начальника Львівської ОВА Іван Собко.

У бібліотеці встановили інтерактивний дитячий стіл та інтерактивний дисплей, фліпчарт магнітний, закупили більше десятка настільних ігор та пазлів для дітей різного віку, дивани, груші, сухі басейни, стелажі, різне умеблювання.

Нагадаємо, у межах співпраці з Міжнародною благодійною організацією «Благодійний фонд «СОС Дитячі Містечка » вдалося реалізувати масштабний проєкт – у закладах культури Львівщини обладнали інтерактивні кімнати у Пустомитах, Яворові, Дрогобичі, Старому Самборі, Золочеві, Східниці, Новояворівську та Бориславі.