Тепер підприємства можуть продовжити термін дії перепусток для переміщення в у комендантську годину лише якщо вони обґрунтують необхідність продовження.

У Львівській ОВА просять підприємства критичної інфраструктури, працівники яких раніше отримали перепустки для переміщення в умовах комендантської години, з’ясувати, чи необхідний документ станом на сьогодні.

«Якщо у працівника, якому видали перепустку, змінились обставини, наприклад, його мобілізували до лав ЗСУ, він змінив місце праці або ж зникла службова необхідність переміщення в нічний час,  закликаємо роботодавців це чітко проаналізувати і найближчим часом звернутись до військової адміністрації з такими перепустками для їхнього скасування у встановленому порядку», – зазначив начальник адміністративного управління апарату Львівської ОВА Володимир Скірка.

Окрім того, він додав, що підприємства можуть продовжити термін дії перепусток для переміщення в умовах комендантської години виключно за умови обґрунтування необхідності такого продовження.

Для того, щоб продовжити термін дії перепустки, представник підприємства, установи, організації критичної інфраструктури особисто з 09.00 до 13.00 подає до комендатури обласної військової адміністрації (далі – ОВА):

  • супровідний лист – обґрунтування (за формою, що додається ); 
  • перепустки, термін дії яких необхідно продовжити;
  • перепустки, які необхідно скасувати у зв’язку із зміною обставин, що були підставою їхньої видачі.

Видача перепусток, термін дії яких продовжили, здійснюється в будівлі ОВА з 15.00 до 18.00 наступного робочого дня після їхнього подання до ОВА. 

Не усі перепустки, подані до ОВА для продовження терміну дії, підлягають продовженню.Рішення ухвалює комендант з врахуванням отриманого обґрунтування та долучених копій документів.

Уповноважена особа від ОВА для отримання перепусток: п. Юрій +38 096 232 78 99.