У п’ятницю, 14 квітня, на Львівщині офіційно запрацювала перша черга Superhumans Center. На відкриття завітали почесні гості, спонсори та зірковий амбасадор Дмитро Монатік.

Клініка спеціалізуватиметься на протезуванні, реабілітації, реконструктивній хірургії та лікуванні посттравматичних розладів, як військових, так і цивільних. У центрі виконуватимуть протезування різної складності, використовуючи німецьке обладнання. 

До команди амбасадорів Superhumans Center долучився український артист Дмитро Монатік.

«Війна продовжується і про це не варто забувати, однак важливо, щоб попри все в країні були люди, готові відновлювати її. Це ж стосується й людей, яким необхідна допомога. Цивільні та військові, які потребують реабілітації, протезування та психологічної допомоги, отримуватимуть ці послуги в Superhumans Centre безкоштовно. Важливо, щоб суспільство по-іншому ставилось до людини, у якої, наприклад, протез. Без жалості. Навпаки, ці люди приклад мужності для нас. Коли команда Superhumans звернулась до мене ще на початку створення цієї ідеї, я радо погодився стати амбасадором, адже якщо ми можемо бути корисним у час війни, то варто робити усе можливе задля того, щоб побачити нарешті мирне небо», - зізнався Дмитро Монатік.

Завдання амбасадора полягає в тому, аби поширювати інформацію про Superhumans Center на якомога ширшу аудиторію, аби більше людей дізнались про клініку – стали її спонсорами або отримали в ній належне лікування.

«Дякую усій команді Superhumans, бо ви – неймовірні люди! Для мене велика честь стати частиною цього проєкту. Вас не зупинити і це сильно мотивує. Також дякую нашим суперлюдям. Ви маєте пам’ятати, що ви приклад сили, стійкості, сміливості для усіх нас», - звернувся зі сцени артист.