Сьогодні голова Львівської ОДА Максим Козицький провів зустріч із Надзвичайним і Повноважним Послом Канади в Україні Ларисою Ґаладзою. Для пані Посла це перший робочий тиждень у Львові.

Максим Козицький висловив вдячність за підтримку України Канадою з метою стримування подальшої російської агресії, а також наголосив на важливості технічної та гуманітарної допомоги з боку Канади, що надається як на двосторонній основі, так і в рамках міжнародних ініціатив.

Очільник області ознайомив гостю із безпековою ситуацією в регіоні, зокрема роботою, яка ведеться в напрямку посилення територіальної оборони, забезпечення медичних закладів усім необхідним, захистом об'єктів критичної інфраструктури тощо.

Максим Козицький наголосив, що попри складність ситуації на кордоні, Львівщина залишається безпечною, як для мешканців, так і до прикладу підприємців, які готові інвестувати в область.

Нагадаємо, що раніше Максим Козицький також провів зустріч із тимчасово повіреною у справах США в Україні Крістіною Квін та Генеральним консулом Республіки Польща Елізою Дзвонкєвіч.