У Дрогобицькій та Стрийській громадах Львівщини 15 жовтня  розпочався опалювальний сезон.

У Дрогобицькій громаді розпорядження про початок цьогорічного опалювального сезону підписав міський голова Дрогобича Тарас Кучма. Про це повідомила пресслужба Дрогобицької міської ради.

Як йдеться у повідомленні, найперше теплоносій планують подати у дитячі садочки, школи, лікарні та поліклініки міста й громади. Відтак впродовж кількох днів теплопостачанням планують охопити житлові квартали міста, тобто споживачів центрального опалення.

У Стрийській громаді відповідно до розпорядження міського голови розпочався опалювальний сезон для закладів освіти, медицини та культури. Для населення та інших споживачів він почнеться 21 жовтня.

У Львові ЛМКП «Львівтеплоенерго» відновило подачу опалення до 158 бюджетних установ на основі листів-звернень. До них належать школи, дитячі садочки, лікарні та поліклініки. Найбільше звернень надійшло від керівників садочків та медичних закладів.

Загалом підприємство обслуговує 374 бюджетні установи, серед яких 306 освітніх закладів та 68 медичних. Відновлення опалення відбувається за письмовими запитами керівників закладів, незалежно від їхнього підпорядкування – міського, обласного, державного чи приватного.