Сирени один раз сповіщали про повітряну тривогу – 13 червня о 03:54.

Про це проінформував начальник Львівської ОВА Максим Козицький. Була загроза ракетного удару, а також атаки безпілотниками. Небезпека на Львівщині не справдилась. 

У Східниці, через негоду, яка була 10 червня, підтопленими залишаються окремі присадибні ділянки на трьох вулицях. Через високий рівень ґрунтових вод у підвальних приміщеннях семи житлових будинків є вода. Без газопостачання залишається 261 абонент у Східниці та Новому Кропивнику. Проте: 

Електропостачання відновили всім абонентам, які мали перебої з ним через негоду. 
Газопостачання повернули 776 абонентам з 1176 приватних та 40 з 46 юридичних. 
З важкодоступних місць евакуювали 18 автомобілів. 
Створили комісії для обстеження зруйнованих та пошкоджених будівель і споруд. Обстежили уже 7 приватних домогосподарств.
Населення, яке постраждало через підтоплення, інформують про тимчасову заборону використовувати воду з криниць. 
На Херсонщину зі Самбірщини відправили понад 4 тонни допомоги людям, які постраждали внаслідок підриву Каховської ГЕС: 6 мотопомп для відкачування води, питну воду, таблетки для знезараження води, медичні препарати, корм та сумки для перенесення тварин, дитяче харчування, одяг і речі першої необхідності. Допомогу збирало волонтерське об’єднання «ОПІР Самбір», долучились самбірчани та парафія церкви Успіння Пресвятої Богородиці УГКЦ Дрогобича. 

На Стрийщині релоковане з Мелітополя підприємство відновлює виробництво спецавтомобілів та бронескла .

Аграріям Львівщини за умовами програми «Доступні кредити 5-7-9» видали кредитів на 1,2 мільярда гривень. 

Тренінги для підприємців Львівщини продовжує проводити Інвест офіс. Цього тижня спільно з Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу проведуть навчання у Старому Самборі –  для підприємців Старосамбірської, Хирівської, Добромильської та Стрілківської ТГ, а також у Дрогобичі – для підприємців Дрогобицької, Бориславської і Меденицької ТГ. Крім того, запланований тренінг у режимі онлайн. 

До Італії на відпочинок та реабілітацію поїдуть 12 дітей загиблих захисників України і дітей військовослужбовців зі Львівського району 

У Моршині за участі міського голови Маріуполя Вадима Бойченка відкрили оздоровчий центр «ЯМаріуполь. Родина». У ньому покращують здоров’я уже 150 маріупольців. Це діти, віком від 3 до 14 років, а також люди старшого віку. 

Напередодні на Золочівщині відкрили новий офіс Буського міжрайонного відділу Головного Управління ДМС України у Львівській області. Тепер він розташовується у будівлі Буського відділу ЗФ обласної служби зайнятості. У ньому обслуговуватимуть жителів Буської та Красненської громад. На облаштування приміщення Буська міська рада виділила 400 тисяч гривень. 

Автомобіль швидкої допомоги для нацгвардійців передали із Дрогобиччини. Його відправила Дрогобицька районна військова адміністрація спільно з Благодійний фонд "КОЛО" у межах ініціативи «1000 автомобілів свободи». 

Учора на Львівщині стартував чемпіонат України з велосипедного спорту на шосе.

Упродовж літа на території Львівської області проведуть 73 пластових табори. У них візьмуть участь діти від 2 до 18 років.

Під час ярмарку «Стрий Органік Фест» зібрали майже 50 тисяч гривень для ЗСУ. У заході взяли участь виробники екологічно чистої продукції з різних куточків України. 

В Івано-Франківській громаді школярі організували благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ. Продавали вироби ручної роботи й смаколики, які приготували власноруч. Вторгували близько 14 тисяч гривень. Кошти передали для придбання зелених мішків, якими укріплюватимуть позиції воїни тероборони з Яворівщини.