У заході взяли участь виробники екологічно чистої продукції з різних куточків України.

Цими вихідними, 9-11 червня, у Стрию, на Майдані Ринок, відбувся благодійний Великий Карпатський ярмарок-фестиваль «Стрий Органік Фест» (Літо Перемог – 2023), який тут вже став традиційним.

Організатори: БФ «Рідня», Кооператив «Добрий господар», Агенція Регіонального Розвитку «Перспектива Стрийщини», ГО «Дністер 207». 

Від Львівської ОВА на ярмарок завітав радник начальника ЛОВА з питань молодіжної політики Любомир Сопільник.

У ярмарку взяли участь виробники екологічно чистої продукції з різних куточків України. Гості могли придбати різноманітні продукти, посмакувати гарячі страви від кращих кухарів регіону, купити сувеніри та різноманітні прикраси карпатських умільців.

На Майдані працювали атракціони та проводилися різноманітні активності для дітей та дорослих. Родзинкою ярмарку був фестиваль квітів «Магнолій цвіт», який організували в підтримку проєкту майора ЗСУ Михайла Шмігельського «Стрий – місто магнолій». Також відбулася виставка квітів «Непереможна, квітуча Україна», у якій взяли участь 30 шкіл Стрийщини.

За сприяння сектору культури Стрийської РВА у межах «Стрий Органік Фесту» відбулася І Регіональна інтелектуальна гра «Мізкоштурм» за участю 7 молодіжних команд.

Також для гостей проводились велоекскурсії до печерного монастиря ХIV ст.  у с. Розгірче, до курорту Моршин, екскурсія «Спацер стародавнім містом», перегляд кінофільму «Стрий.Легенда», історично-наукова конференція «Шляхетна Україна». 

На сцені фестивалю також пройшов благодійний концерт за участю мистецьких талантів регіону.

Під час заходу вдалося зібрати майже 50 тисяч гривень. Зі слів одного з організаторів, голови Агенції Регіонального Розвитку «Перспектива Стрийщини», Юрія Комарницького, усі зібрані кошти скерують на підтримку військових.