Підозрюваний, який зараз відбуває покарання за скоєння розбою, незаконно заволодів  грошовими коштами потерпілої на загальну суму майже 25 тисяч гривен.

Як встановили слідчі Львівського районного управління поліції  №1 спільно з оперативниками Управління протидії кіберзлочинам у Львівській області, 37-річний мешканець Херсонської області, перебуваючи в одній з установ виконання покарання у Львові, на своєму акаунті розмістив оголошення про збір коштів нібито на лікування та реабілітацію, назвавшись військовослужбовцем ЗСУ. Таким чином, він незаконно заволодів грошовими коштами громадянки, яка надіслала на вказаний банківський рахунок близько 1000 гривень та 750 євро.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури, повідомили  йому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.190 (Шахрайство, вчинене у великих розмірах, або шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Досудове розслідування триває.


Увага! Читайте нас в телеграм-каналі  Новини Status Quo
Там більше інформації!