Для потреб військових з Дрогобича їде ще 4 машини. Ці автомобілі закупили та привезли з-за кордону небайдужі люди. Напередодні під стінами Дрогобицької районної військової адміністрації офіційно передали ключі від транспортних засобів та документи.

Купити автівки вдалося завдяки патріотичній позиції жителів Дрогобиччини. Одного пікапа придбав директор Дрогобицького лісгоспу. Це вже не перша така допомога від лісівників, попередньо вони вже надавали для наших бійців тепловізори та інше спорядження.

До закупівлі мікроавтобуса та вантажівки долучилися партнери із БФ «Коло» та підприємці з Дніпра. 

Ще одне авто придбали завдяки керівництву Дрогобицького міськрайонного суду. Решту коштів, витратили на доставку автівок, пального та інших супровідних речей.

«Загалом від початку війни цифра автівок та техніки, яку ми передали для потреб ЗСУ, сягнула вже далеко за 100. В тому числі і територіальній обороні. Але на цьому не кінець. Бо тут, в тилу, ми маємо як тільки можна допомагати нашим бійцям. Будь-яка паніка лише шкодить. Ми всі робимо одне — захищаємо країну. Кожен свідомо зайняв своє місце у цій війні і має гідно виконувати своє завдання. А завдання одне - перемогти!»,  — зазначив голова Дрогобицької районної військової адміністрації Степан Кулиняк. 

Усі автомобілі місцеві майстри приводять до ладу та фарбують. Тому кожен пікап, мікроавтобус чи вантажівка готові, аби допомагати нашим бійцям захищати країну від ворога.