Сьогодні, 8 грудня, у Львові відбуваються щорічні загальні збори членів Європейської Бізнес Асоціації.

Метою заходу є об’єднати керівників бізнесу, представників влади і міжнародних партнерів України, щоб підвести підсумки року, обмінятися новинами та ідеями, закласти основи для майбутнього партнерства та розвитку.

Європейська Бізнес Асоціація є одним із найбільш чисельних об’єднань бізнесу в нашій державі. Заснована у 1999 році за підтримки Європейської Комісії в Україні. Західноукраїнський офіс Асоціації діє від березня 2004 року з метою підтримки компаній з іноземними інвестиціями, які працюють в західному регіоні України. На сьогодні Західноукраїнський офіс охоплює Львівську, Івано-Франківську, Тернопільську та Закарпатську області, і  регулярно проводить загальні збори членів Асоціації та організовує різноманітні заходи для них.

Начальник Львівської ОВА Максим Козицький подякував Асоціації за співпрацю та побажав успішного продовження діяльності та реалізації важливих проєктів у наступному році.

«Бізнес додає владі наснаги і сил! І я дякую за вашу працю, за те, що ви робите, за вашу віру у власні сили і віру в людей. Впевнений, що наша плідна співпраця продовжуватиметься і надалі. У час війни бізнес продовжує підставляти нам своє плече, підтримувати армію і економіку. Дякуємо вам за це! Дякуємо Збройним Силам за захист і за можливість працювати», –  зазначив під час виступу на щорічних зборах членів ЄБА Максим Козицький.

«Між владою і нами є діалог – коли ми чуємо і розуміємо одне одного. Такий діалог – це надзвичайна річ. Перед владою зараз багато викликів, але ми, кожен зі свого боку, хочемо завжди знайти компроміс і ми знаходимо його», – додала керівниця Західноукраїнського офісу Асоціації Мар’яна Луцишин.

На знак вдячності за співпрацю Мар’яна Луцишин та Антон Подільчак, голова регіональної координаційної дорадчої ради ЄБА на Львівщині, вручили Максиму Козицькому подяку від Асоціації. 

Під час заходу також триває збір коштів на підтримку одного із членів ЄБА, який зараз захищає Україну в лавах 103-ї бригади Сил територіальної оборони ЗСУ.