Подарунки отримали діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, а також ті, які перебувають у складних життєвих обставинах, діти, які вимушено покинули свої домівки через війну та знайшли помешкання у нашій громаді. Про це поінформували в управлінні «Служба у справах дітей» Львівської міської ради.

«Щороку маємо традицію – разом із Миколаєм, у якого перевтілюється наш працівник, відвідувати ті родини, про які дбаємо, а також дарувати дарунки тим дітям, яким, окрім нас, подарувати їх нікому. Коштами міста придбали те, про що просили діти – про це їх запитуємо напередодні. До кожної дитини маємо індивідуальний підхід, намагаємось придбати щоразу щось корисне, цікаве і те, що на хвилі», – каже керівник управління «Служба у справах дітей» ЛМР Володимир Фридрак.

Цього року команда управління «Служба у справах дітей» міста закупила понад 210 дарунків для дітей. Це іграшки, конструктори, настільні ігри, канцелярія, книги та солодощі.

«Це одне з моїх улюблених свят. Дуже люблю, коли до нас приходить Миколай, готуємось до цього свята усі. В мене ще й день народження – сьогодні мені вісім років, і це як два свята в один день», – ділиться емоціями Калерія, яка живе у ДБСТ родини Королів, і до якої уже завітав святий Миколай.

Також подарунки отримала кожна дитина із центру матері та дитини «Незламні матусі», а також діти у кожному з районів громади, які перебувають складних життєвих обставинах, та які підтримує місто і команда управління «Служба у справах дітей» Львівської міської ради.

Нагадаємо, також понад 550 дітей, які мешкають у нашій громаді, до Миколая отримають від міста фінансову допомогу. Це діти до 18 років людей з інвалідністю по зору 1-ї та 2-ї груп, та діти до 18 років людей з інвалідністю з дитинства 1-ї та 2-ї груп. Також це діти-сироти та діти, які перебувають під опікою та піклуванням, виховуються у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях.