Понад 550 дітей, які мешкають у нашій громаді, до Дня святого Миколая отримають від міста фінансову допомогу. Це діти до 18 років людей з інвалідністю по зору 1-ї та 2-ї груп, та діти до 18 років людей з інвалідністю з дитинства 1-ї та 2-ї груп. Також це діти-сироти та діти, які перебувають під опікою та піклуванням, виховуються у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях.

Зокрема, одноразову матеріальну виплату отримають:

– діти до 18 років осіб з інвалідністю по зору 1-ї та 2-ї груп. У нашій громаді мешкає 90 таких дітей. Загальна сума виплат – 135 тис гривень;

– діти до 18 років осіб з інвалідністю з дитинства 1-ї та 2-ї груп. У нашій громаді мешкає 88 таких дітей. Загальна сума виплат – 132 тис гривень;

– діти-сироти та діти, які перебувають під опікою та піклуванням, виховуються у дитячих будинках сімейного типу і прийомних сім’ях, та зареєстровані у Львівській міській територіальній громаді. 373 дитини цієї категорії отримають до Миколая кошти. Загальна сума виплат – 373 тис гривень.

Загалом виплату отримає 551 дитина. Загальна сума виплат становить 640 тис. гривень. Кошти скерують з бюджету Львівської МТГ, виплату здійснить управління соціального захисту ЛМР у межах Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян Львівської МТГ.